SRPSKI MEDIJI: ‘Dinamo je u pet godina zaradio 175 milijuna eura. Zvezda i Partizan mogu samo sanjati da budu kao Hrvati’

Foto: Igor Soban/PIXSELL

Vijest da je Dinamo blizu zaključenja još jedne unosne prodaje dakako da se brzo proširila državama bivše Jugoslavije.

Lovro Majer trebao bi biti posljednji koji napušta “modri brod”, a transfer je težak 12 milijuna eura.

Dakako tu nisu uračunati bonusi, pa bi on mogao biti i dosta veći.


“Dinamo će za Majera dobiti fiksno 12 milijuna eura i još tri milijuna kroz razne klauzule”, piše srpski Mondo i dodaje:

“Vjerovali ili ne, to je tek peti transfer po visini u povijesti, a Dinamo je samo u zadnjih pet godina zaradio 175 milijuna eura! Da ponovimo, 175 milijuna eura”.Nevjerojatni podaci, zaključuju, ako se zna da su Crvena zvezda i Partizan zaradili 55 milijuna eura u istom razdoblju.

Dakako, ponavljaju podatke o kojima se već sve zna, prodane igrače. Prvi na listi je Marko Pjaca koji je Maksimir zamijenio Torinom i Juventusom u transferu vrijednom 23 milijuna eura, prati ga Modrić koji je u Tottenham otišao za 22,5 milijuna eura, a onda ide Dani Olmo koji je u Leipzig otišao za 22 milijuna.

Četvrti je Joško Gvardiol koji se Olmu u Njemačkoj pridružio za 19 milijuna eura. U iznose nisu uračunati bonusi, a Majerov transfer trebao bi vrijediti oko 15 milijuna uz sve dodatke.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI