Srna otkrio zašto je odbio ponudu Barcelone i odlučio ostati u Shakhtaru: ‘Bila je to ispravna odluka’

Facebook: Darijo Srna

Barcelona je krenula u akciju privremenog popunjavanja pozicije desnog beka još prije nekoliko mjeseci, a prva meta im je bio Darijo Srna.

Bivši hrvatski reprezentativac i kapetan, Darijo Srna, imao je priliku završiti nogometnu karijeru u Barceloni, no, prekaljeni desni bek ipak je odbio ponudu katalonskog kluba i odlučio je ostati u Shakhtaru, klubu kojem je vjeran još od 2003. godine.

Glavno je pitanje, zašto je kapetan ukrajinskog kluba odbio ponudu Barcelone, odnosno, zašto je srušio svoj san o kraju karijere u jednom od najvećih klubova na svijetu?

“Poslušao sam svoje srce i ostao sam u Shakhtaru, ne žalim, donio sam ispravnu odluku. Ponudu Barcelone ne bih komentirao, bilo bi to neprofesionalno od mene. Najvažnije je da sam odlučio ostati ovdje u Shakhtaru”, kazao je Srna za ukrajinsku sportsku televiziju.

Barcelona je krenula u akciju privremenog popunjavanja pozicije desnog beka još prije nekoliko mjeseci, a prva meta im je bio Darijo Srna. Saga oko njegova prelaska trajala je sve do prije nekoliko dana kada je iz neslužbenih izvora u španjolske medije procurila informacija da je Barcelona ponudila skromnu ‘uzmi ili ostavi’ ponudu koja nikako nije ispunjavala Srnine uvijete. Barcelona je tražila privremeno riješenje do kraja sezone, a onda bi se išlo u dovođenje dugoročnog rješenja. Stvar je u potpunosti završena kada je izvršni predsjednik Barcelone potvrdio kako neće nikoga prodavati niti ikoga dovoditi, odnosno, da i dalje računa na usluge desnog beka, Aleixa Vidala.

Srna je, očito, na kraju ipak odlučio zadržati ponos odbivši skromne uvijete koje mu je nudio katalonski div i donio je vjerojatno bolju odluku da završi karijeru u klubu za kojeg je dao sve i koji mu je dao sve, odnosno, koji je od njega napravio legendu.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI