SRBIJA U ŠOKU NAKON DEBAKLA KOŠARKAŠA: ‘Ovo nije neuspjeh, ovo je katastrofa! Igrali smo kao go*na’

Ilustracija/Wochit/Getty Images

Talijani pamte Hrvate iz 2016. godine, a Srbi će pamtiti Talijane. U zadnjoj utakmici, velikom finalu, Srbija je ostala bez Olimpijskih igara.

Talijanska reprezentacija tako je konačno izborila Olimpijske igre i očito im je bilo lakše igrati na gostovanju nego na domaćem tlu. Upravo su Hrvati šokirali Talijane u finalu kvalifikacija 2016. godine i sad se njima osmjehnula sreća.

Bila je to velika pobjeda 102:95 u velikom finalu u Beogradu, a reakcije iz Srbije dovoljno govore.

“Neuspjeh? Ne, ovo nije neuspjeh, ovo je katastrofa!”, rekao je Nemanja Bjelica, jedan od iskusnijih u reprezentaciji, a koji je najavio u oproštaj.

“Težak poraz, moramo vidjeti kako dalje. Igrali smo kao go*na. I ja sam kriv, s ovakvim pristupom ne možemo igrati košarku. Ispričavam se narodu”, još je dodao.
Mediji su u šoku, naslovi dovoljno govore.



“Katastrofa! Srbija ne ide u Tokio”, “Debakl košarkaša, Srbija ostala bez Tokija”, a komentari gledatelja su još brutalniji:

“Izgleda da se ovoga ljeta neće odmarati samo Jokić! Cijela reprezentacija će moći uživati”, jedan je od najcitiranijih.

“Primiti 100 poena od ove Italije totalna je sramota i bolje da ne idem nikamo”.
Talijani su dominirali cijelom utakmicom, u 26. minuti imali su nevjerojatna 24 koša prednosti.

Kapetan Srbije Miloš Teodosić iznio je svoje viđenje utakmice u Beogradu.

“Ne mislim da smo mi puno zakazali, koliko je Italija odigrala sjajnu utakmicu. Ubacili su dosta lopti, istina, bilo je i dosta otvorenih šuteva. Ne mogu zamjeriti suigračima na želji, volji i borbenosti. Ovo je bio naš loš dan, bilo je teško tijekom priprema, ali i turnira i s ozljedama. No, ne tražim izgovore”, rekao je.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI