SRBIJA SE ‘NABRIJAVA’ NA HRVATSKU! Mediji u susjedstvu vrište: ‘Sprema se pravi spektakl, planetarni susret dva velika rivala’!

Foto: Goran Sebelic / CROPIX

Hrvatski vaterpolisti uspješno su odradili posao protiv Gruzije u osmini finale SP-a te izabranicima Ivice Tucka sada slijedi pravi klasik i borba za polufinale protiv Srbije.

Utakmica se igra u srijedu u 16 sati, a očekivanja od utakmice s obje strane je vrlo velika.

Srpski mediji najavili su tu utakmicu iz svog kuta, ovaj put na manje bombastičan način u odnosu na neke ranije oglede hrvatskih i srpskih sportaša.

“Hrvatski vaterpolisti su lakoćom svladali reprezentaciju Gruzije koja je debitirala na svjetskim prvenstvima i sada je jasno da će se u četvrtini finala planetarne smotre sastati veliki rivali Srbija i Hrvatska”, piše Informer.

“Hrvatska zaslužuje poštovanje! Delfini respektiraju susjede, ali vjeruju u pobjedu u balkanskom derbiju”, naslov je kojim se najavljuje ta utakmica.



Jedan od najiskusnijih članova srpske reprezentacije svakako je Dušan Mandić.

“U ovih 10 godina nastupanja za Srbiju jako mi je teško izdvojiti jedan trenutak koji se izdvaja. Srbija je pisala povijest više puta, osvojili smo pregršt zlatnih medalja i svaka ima svoje mjesto. Svakako sam najponosniji što smo dvostruki olimpijski prvaci”, kazao je Mandić za Informer.

“Mađarska je prvi favorit, a onda slijedi Srbija i Španjolska. To su nam najveći konkurenti, a onda su tu i Italija, Grčka i Hrvatska.”, dodao je Mandić.

“Bog će nas pogledati onoliko koliko smo zaslužili i koliko smo bili iskreni i predani i posvećeni. Nikad nam nitko nije ništa dao niti poklonio, niti nam je palo s neba. Svaku medalju treba zaslužiti”, zaključio je Mandić u najavi utakmice s Hrvatskom.

 

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI