Srbi u nevjerici, poslušajte što je hrvatski komentator pjevao nakon poraza Partizana

Foto: Luka Gerlanc / CROPIX

Kakva je to bila poslastica u Zadru na Badnjak. Košarkaši Zadra odigrali su najbolju utakmicu u dosadašnjem dijelu sezone i pred 8500 svojih navijača u dvorani Krešimira Ćosića razbili euroligaški Partizan 84:68.

Na društvenim mrežama šiti se snimka kako je komentator to proslavio. Utakmicu na Arenasportu prenosio je Domagoj Pancirov, rođeni Zagrepčanin porijeklom iz Primoštena.

“To treba biti večer božićnih pjesama! Ljudi znaju da ću navijati za Zadar, ali uz dužno poštovanje prema Partizanu”, najavio je Pancirov uoči utakmice.

Foto: Luka Gerlanc / CROPIX

Zapjevao ‘Narodi nam se’

Nakon pobjede hrvatskog kluba je, svjestan neprimjerenosti onoga što će poručiti, rekao: “Zadar je ispisao najljepši mogući Božić i Badnju večer pa onda, neću biti originalan, ako kažem da sretan vam Luka Božić, premda to ne smijem na taj način kazati”.

“Narodi nam se kralj nebeski, od Marije čiste Djevice”, zapjevao je potom komentator utakmice hrvatsku tradicionalnu božićnu pjesmu “Narodi nam se”, kako bi upotpunio dojam.

Dakako, u srpskim medijima su iznenađeni ovom reakcijom.

“Hrvat zapjevao uživo u prijenosu poslije poraza Partizana”, piše Mondo i dodaje: “Burno proslavio pobjedu Zadra, pjevao Isusu i Djevici Mariji”.

Međutim, bilo je i hrvatskih komentara vokalnih sposobnosti Domagoja Pancirova.

“Pancirovo pjevanje na kraju tekme ulazi u rang “košarkaških sladoku*aca” od Cvitkovića ko nije ovo doživio, neće vjerovati i može samo žaliti”, napisao je u komentaru na video poznatim karikaturist Nik Titanik uz emotikon koji plače od smijeha.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI