SRBI NAPADAJU NAŠU ZLATNU OLIMPIJKU: ‘Nastavila je s provokativnim izjavama, ovog puta o svojem ocu koji je sudjelovao u ratu’

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Nakon povratka kući po osvajanju zlata na Olimpijskim igrama u Tokiju, hrvatska tekvandoašica Matea Jelić uživa sa svojim sugrađanima i sugrađankama u rodnom Kninu.

Zlatna Hrvatica se nadala da će se njezino slavlje moći uklopiti u proslavu 26. obljetnice akcije Oluja, a želja da bude dio proslave ostvarila joj se s pruženom prilikom da podigne zastavu u svojem rodnom gradu.

Matea je u tome uživala, a prisjetila se i ratne priče svojeg oca tijekom Domovinskog rata.

Sjajna hrvatska tekvandoašica je više puta isticala da je ponosna na očev ratni put, a u izjavi prilikom podizanja zastave u Kninu istaknula je da je i njezin tata ponosan. Dodala je da je otac bio član pobjedničke ekipe, što mu je donijelo ponos.

Opisujući svoje osjećaje, zlatna Hrvatica je još jednom istaknula da se nitko ne treba sramiti ako voli svoje i zna odakle dolazi. No, njezine riječi povodom proslave obljetnice Oluje izazvale su i još jednu reakciju iz Srbije.



Osvrćući se na izjavu Jelić da osjeća ponos, a da je ponosan i njezin otac koji je bio dio pobjedničke ekipe, portal Blic piše da je zlatna Hrvatica ponovno imala izjave koje su nepromišljene.

‘Nastavila je s provokativnim izjavama, ovog puta o svojem ocu koji je sudjelovao u ratu’, stoji u tekstu koji je objavio Blic.

Po osvajanju zlata, Jelić je zbog riječi da bi voljela spojiti svoju proslavu sa slavljem obljetnice Oluje postala metom napada na društvenim mrežama, gdje su joj stizale ružne poruke iz Srbije.

Na to se po povratku iz Tokija u Hrvatsku osvrnula riječima da ne mrzi nikoga, već voli svoje, no njezino podizanje zastave i izjave u Kninu izazvali su nove reakcije.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI