Spustio Novoj TV: Oduševio sve duhovitim komentarom o Vatrenima

screenshot

Hrvatska nakon vrlo teške pobjede nad Azerbajdžanom (2:1) gostuje u nedjelju u 18 sati u Mađarskoj. Prava prijenosa na tu utakmicu ima Sport Klub, odnosno Nova TV, ali na sveopće iznenađenje mnogih, utakmica s Mađarima neće se emitirati na Novoj TV.

Umjesto Nove, utakmicu će prenositi specijalizirani zabavni kanal Doma TV, koji se emitira u sustavu digitalne zemaljske televizije i ima nešto slabiju pokirvenost signalom od Nove TV.

Vjerovali ili ne, Doma TV prenosit će utakmicu kako bi se na Novoj TV mogla prikazivati repriza emisije “Ljepotice i genijalci”, ali vjerojatno i zato što bi utakmica, odnosno studijska analiza, poremetila program Dnevnika i zabavne emisije “Ples sa zvijezdama” koja počinje malo iza 20 sati.

To je zasmetalo mnogim navijačima i gledateljima, a među njima se našao i pričuvni vratar Dinama, Danijel Zagorac, koji je ovu situaciju sarkastično komentirao na društvenim mrežama.



United Group, u čijem su vlasništvu Nova TV, Sport Klub i N1, ima prava za Europsko prvenstvo, kvalifikacije za Europsko prvenstvo, Ligu nacija i kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo, a HRT-u je ostalo samo pravo na Svjetsko prvenstvo koje će se 2022. godine igrati u Kataru.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI