SPREMA SE SPEKTAKL! Miočić protiv Cormiera treći put

Screenshot

Predsjedniku UFC-a, američkom poduzetniku Dana Whiteu vrag očito ne da mira. Nakon što je borac hrvatskih korijena, Stipe Miočić, pobijedio Danina miljenika, amerikanca Daniela Cormiera, predsjednik UFC-a se sjetio da bi borbu mogli odraditi – i treći put!

U redu za napad na titulu teškaškog UFC prvaka stajali su Kamerunac Francis “The Predator” Ngannou i prvak poluteške kategorije, jedan od najboljih UFC boraca uopće, i Cormierova noćna mora, Jon “Bones” Jones.

Da će stasiti Kamerunac morati pričekati priliku za revanš protiv Stipe dao je naslutiti bivši UFC borac Chael Sonnen u svom podcastu koji je neslužbeno glasilo Danina UFC-a.  Ostalo je samo nerazjašnjeno hoće li zeleno svjetlo dobiti Jones po prvi puta, ili Cormier po treći puta. Signal je dobio DC.

Stipe se oporavlja od borbe. Čekamo da se zaliječi i da, odradit ćemo trilogijuizjavio je White za Barstool Sports. 

Nije naslutio kada bi se treći meč ova dva teškaša mogao dogoditi nego samo da to ovisi o vremenu koje je Stipi potrebno da se oporavi.



Stipe je pobijedio u zadnjem meču sudačkim prekidom u 4. rundi, nakon što je načeo Cormiera udarcima u jetru, čime je vratio pojas u Cleveland. Cormier je u prvoj borbi uzeo Stipin pojas oborivši ga nokautom, nakon čega se ovaj nije želio boriti s nikim osim s Cormierom.

Amerikanac koji slovi za jednog od najboljih pound-for-pound boraca još nije komentirao odluku predsjednika UFC-a da on bude Stipin sljedeći protivnik. Iako je 40-ogodišnji Amerikanac najvljivao kraj karijere, čini se da će morati skinuti rukavice s klina.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI