SPORTAŠI POMAŽU UNESREĆENIMA: U pomoć se uključili judaši, Hrvatski gimnastički savez pokrenuo humanitarnu akciju…

Hrvatski gimnastički savez pokrenuo je humanitarnu akciju za pomoć svojim klubovima članicama teško stradalima u potresima u Hrvatskoj.

Humanitarna akcija pod nazivom “Gimnastička obitelj za GK Petrinja i ŠGK Sokol Sisak” kreće od danas, 5. siječnja, a traje sve do 4. travnja 2021. godine.

HGS-a će svojim članicama na teško pogođenim razornim potresima,Gimnastičkom klubu Petrinja i Športskom gimnastičkom klubu Sokol Sisak uputiti novčanu donaciju kako bi pomogli u sanaciji njihovih sportskih domova koje su nemili potresi gotovo u potpunosti uništili.

Isto tako Upravni odbor hrvatskog judo saveza odlučio je uputiti financijsku potporu najpotrebnijima u iznosu od 50 tisuća kuna.

“Hrvatska judo obitelj je uz Sisak, Petrinju, Glinu, kao i sva manja mjesta koja su pogođena potresima”, poručuju iz Hrvatskog judo saveza.



“U kontaktu smo i sa stožerom Civilne zaštite te smo im stavili na raspolaganje pet kombija za transport”, nadodaju hrvatski judaši.

Hrvatska je još jednom pokazala solidarnost nakon ove velike prirodne kataklizme, a svi dijelovi našeg društva moraju disati kao jedno kako bi mogli što prije ublažiti pa sanirati posljedice koje su pogodile Banovinu

Facebook Comments

Loading...
DIJELI