SPEKTAKL U LISTOPADU! Najavljena dugo očekivana borba u UFC-u!

Screenshot

Ljubitelji slobodne borbe više neće čekati rekao je Dane Whitea i tako najavio povratak Khabiba Nurmagomedova (31) nakon smrti oca. Orao će ući u kavez protiv privremenog prvaka Justina Gaethjea (31)

Iza prvaka lake kategorije UFC-a Khabiba Nurmagomedova (31) je teško razdoblje u kojem se oprostio od oca i trenera Abdulmanapa (57) koji je preminuo u Moskvi prije nešto više od tri tjedna od posljedica koronavirusa.

“Otac je bio njegov heroj, volio ga je i bili su jako povezani pa mu je bilo jako teško” – rekao je Dana White pa dodao: “Ali borit će se opet. Ta borba će se dogodtiti – Khabib protiv Gaethjea, 24. listopada!” Justin Gaethje više ne mora čekati, jasno je da će imati priliku za ujedinjenje pojaseva lake kategorije.

Podsjetimo, pojas je trebao napasti Tony Ferguson (36), ali zbog situacije s korona virusom je Khabib je pet puta otkazao borbu, a Tony je prihvatio meč protiv Gaethjea u kojem je izgubio sve.

Sudac je prekinuo meč u petoj rundi, a isprebijani Ferguson mogao je samo stisnuti ruku i poželjeti sreću nevjerojatnom Gaethjeu. Aktualni prvak posljednju je borbu odradio prije godinu dana protiv Dustina Poiriera (31), a pobijedio je gušenjem u trećoj rundi.



Bit će to prva Khabibova borba bez oca u kutu, a spominje se kako bi mu možda to mogao biti i posljednji izlazak u kavez.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI