SLOVENSKI RUKOMETAŠ IMA SNAŽNU PORUKU ZA ‘KAUBOJE’! ‘Mi ćemo se pobrinuti za Norvežane, a Hrvati neka…’

Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Za razliku od Hrvata, Slovenci su svoju avanturu završili protiv Francuza u polufinalnom ogledu koji je otišao na stranu domaćina.

Slovenski rukometaši su, baš kao i hrvatski, priredili svojevrsno iznenađenje i usprkos svim predviđanjima o ranom ispadanju, došli su do polufinala Svjetskog prvenstva. No, za razliku od Hrvata, Slovenci su svoju avanturu završili protiv Francuza u polufinalnom ogledu koji je otišao na stranu domaćina, završilo je 31:25 za Dinartovu momčad. Slovenci nisu pružili prevelik otpor nadmoćnijem protivniku koji je dominirao kroz cijelu utakmicu, ali predstoji im utjeha u borbi za brončanu medalju.

Slovenski organizator igre, Marko Bezjak, komentirao je ogled s Francuzima, ali dotaknuo se i borbe za broncu.

“Razočarani smo, kao što bi bili nakon svakog poraza, ali pogotovo nakon ovoga jer smo propustili plasman u finale. No, ovu utakmicu moramo što prije zaboraviti, odmoriti se, posložiti u glavi i onda osvojiti treće mjesto koje svi silno želimo”, izjavio je Bezjak za slovensko Delo.

Komentirao je potom utakmicu za treće mjesto i usput poslao jaku poruku podrške hrvatskim rukometašima. “Ma neka Hrvati prođu u finale i osvoje prvenstvo, a mi ćemo pobijediti Norvežane koje ionako dobro poznajemo. Norvežani ne bi ni trebali biti na prvenstvu jer smo ih mi izbacili u kvalifikacijama i rado bi smo potvrdili da smo zasluženo bolja momčad”, poručio je Slovenac Norvežanima koji su na prvenstvo stigli zahvaljujući pozivnici IHF-a.

“Prilika je to koju moramo iskoristiti”, izjavio je Bezjak.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI