SLAVNI PSIHOLOG JORDAN PETERSON O RONALDU: ‘Depresivan je, ljudi moraju biti blaži prema njemu, čovjek je kao i svi drugi’

Foto: Screenshot/YouTube

U emisiji Piersa Morgana psiholog Jordan Peterson se kratko osvrnuo na pomoć koju je od njega potražio Cristiano Ronaldo i o njihovu susretu.

Slavni Portugalac je prije dva tjedna na Instagramu objavio fotografiju s kanadskim psihologom, kojeg se često smatralo velikim desničarom, ali nije objasnio kojim su povodom zajedno, a još manje o zajedničkoj seansi.

Peterson je u emisiji rekao: “Imao je probleme u životu prije nekoliko mjeseci. Prijatelj mu je poslao nekoliko mojih snimki. Rekao je da ih je gledao, zatim je pročitao moju knjigu, za koju smatra da mu je pomogla, a onda je htio razgovarati. Došao sam k njemu i razgovarali smo oko dva sata”.

“Pokazao mi je opremu kojom ostaje u top formi, razgovarali smo o njegovim tvrtkama… Uglavnom o tome što želi u budućnosti i preprekama s kojima se suočava”, dodao je.

Naravno, Peterson, kao liječnik 37-godišnje portugalske nogometne zvijezde, nije smio  Morganu iznositi detalje.



U osam nastupa ove sezone Ronaldo je postigao tek jedan gol za Manchester United i to u Europa ligi protiv moldavskog F.C. Sheriffa iz Tiraspola, dok se u engleskom prvenstvu još nije upisao u strijelce za slavni nogometni klub. Nizozemski menadžer Erik Ten Hag ne vidi ga kao prvu opciju.

Tijekom ljeta Ronaldo je pokušao pronaći novi klub, koji igra Ligu prvaka, ali u tome nije uspio te je ostao u Manchesteru.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI