SKANDALOZNI RASKOL U INTERU! Hrvati u opakoj svađi s kapetanom, ali priča ima još goru pozadinu!

screenshot

Talijanska Corriere della Sera donosi priču o velikom raskolu u svlačionici Intera, odnosno svađi koja je eskalirala nakon završetna prijelaznog roka. Prva zvijezda kluba i kapetan, Mauro Icardi, posvađao se s hrvatskim dvojcem Ivanom Perišićem i Marcelom Brozovićem nakon nedjeljnog remija kod SPAL-a.

U svlačionici trenutno ima problema”, priznao je predsjednik milanskog kluba, a talijanski list piše kako su dio tog problema i hrvatski reprezentavici. Nakon svađe uslijedio je i prekid svih komunikacija na društvenim mrežama, Brozović je prestao pratiti Icardija na Instagramu, dok je Perišić okončao njihovo prijateljstvo na Facebooku.

Također, Corriere della Sera tvrdi kako je Icardi trenutno u problematičnom odnosu i s vlastitom suprugom Wandom Narom, koja je ujedno i njegova menadžerica. Argentinka je inače osumnjičena za poreznu prijevaru u Italiji, a priča postaje još zanimljivija jer se u priču upleo i Mino Raiola kontroverzni nogometni agent pod čijim su patronatom Pogba, Lukaku, Verratti i još brojne zvijezde.

Talijani sumnjaju kako je prste u ovoj svađi imao baš Raiola, odnosno u partnerskom odnosu Icardijevih i time je zapravo prouzročio kaos u svlačionici. Cijela priča dobila je bar neki smisao kada je krajem prijelaznog roka Real Madrid ponovo aktivirao interes prema Argentincu i čini se kako će na kraju sezone Icardi promijeniti klub.

Kaotičnu situaciju za Morattija i društo ovih je dana potencirao i Real, koji bi vrlo rado doveo ubojitog napadača i dao mu dvostruko veću plaću od trenutne. Izlazna klauzula je 110 milijuna eura, i čini se zasad da sve vodi ka još jednom velikom transferu Reala na kraju sezone.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI