SIN SLAVNOG NOGOMETAŠA NA PRAGU UNITEDA! Spremni su platiti 55 milijuna eura

screenshot

Krilni napadač Fiorentine Federico Chiesa (22) svojim je odličnim partijama privukao pažnju nekoliko europskih velikana, a novo ime na toj listi je Manchester United, objavili su talijanski mediji.

Dosad su se u medijima najviše spominjali Juventus i Inter kao mogući klubovi u kojima bi Chiesa trebao nastaviti karijeru. No, čini se da je Manchester United prvi dao konkretnu ponudu, a ona iznosi 55 milijuna eura.

Nogometni komentatori smatraju da to znači da je Manchester United odustao od namjere da dovede Jadona Sancha. Naime, Borussia Dortmund traži 120 milijuna eura za Sancha, a u Manchester Unitedu smatraju da je to nerealan zahtjev u sadašnjoj situaciji kada su svi klubovi suočeni sa značajnim gubitkom prihoda zbog pandemije koronavirusa.

Federico Chiesa, sin poznatog talijanskog golgetera Enrica Chiese, stigao je u Fiorentinu kao desetogodišnjak, a za prvu momčad debitirao je kada mu je bilo 17 godina.

Njegov talent došao je do izražaja u posljednje dvije sezone, pa je postao i talijanski reprezentativac te je u dresu Azzurra skupio 17 nastupa.Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI