Sin legende Dinama i Vatrenih potpisao za gradskog rivala: Riječ je o najmlađem strijelcu u povijesti kluba

screenshot

Sin slavnog hrvatskog reprezentativca i bivšeg Dinamovca Darija Šimića, Roko, potpisao je svoj prvi profesionalni ugovor s Lokomotivom. Klub s Kajzerice objavio je danas i posebno priopćenje na Facebooku, naglasivši da je 16-godišnji napadač najmlađi strijelac u povijesti kluba.

“S ponosom objavljujemo kako je Roko Šimić potpisao svoj prvi profesionalni ugovor s Lokomotivom! Šesnaestogodišnji Roko je ove zime postao najmlađi strijelac Lokomotive, a nadamo se kako će Šimić u vremenima koji predstoje ostvariti još mnoge rekorde i golove u dresu Lokosa. Čestitamo Roko!”, stoji u objavi Lokomotive.

Roko Šimić, rođen je 2003. godine, a na dan svog prvijenca imao je točno 16 godina, 4 mjeseca i 10 dana. Njegov otac Dario imao je 16 godina, 4 mjeseca i 19 dana kad je debitirao za Dinamo.

Dario je, za one koje ne znaju, u svojoj karijeri uz Dinamov nosio još dresove dva talijanska velikana Intera i Milana te francuskog Monaka.

Roko Šimić, rođen je 2003. godine, a na dan svog prvijenca imao je točno 16 godina, 4 mjeseca i 10 dana. Njegov otac Dario imao je 16 godina, 4 mjeseca i 19 dana kad je debitirao za Dinamo.Za razliku od svog oca koji je bio obrambeni igrač, Roko je napadač, ali se poput oca prvo želi dokazati u domaćoj ligi, a tek onda krenuti u inozemnu karijeru.

 

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI