SENZACIJA U LIGA KUPU: Tottenham ispao od čevrtoligaša, Arsenal uvjerljiv

screenshot

U engleskom Liga kupu u trećem kolu došlo je do senzacije. Četvrtoligaš Colchester je na penale izbacio finalista Lige Prvaka Tottenham, dok je Stoke također nastradao od četvrtoligaša Crawleya.

Nakon 90. minuta nije bilo golova pa se pristupilo penalima u kojima su se bolje snašli igrači iz Colchestera. Tragičari kod Tottenhama su bili Eriksen i Lucas koji su fulali penale. Napomenimo kako je Tottenham igrao sa poprilično dobrom postavom, ali nisu uspjeli doći do pobjede.

Za još jednu senzaciju se pobrinuo Crawley koji je pobijedio Stoke. Nakon regularnog dijela rezultat je bio 1:1, a na penalima su bili uspješniji igrači niželigaša.

Manchester City s 3:0 je izbacio Preston uz golove Sterlinga i Gabriela te autogol Ledsona.

Leicester i Southampton kao gosti su zabili četiri komada, lisice kod Lutona, kod kojeg je Sluga ostao na klupi, a sveci u lokalnom derbiju protiv Portsmoutha.



Everton je uz dva gola Calvert-Lewina izbacio Sheffield Wed, dok je Watford s 2:1 bio bolji od Swanseaja, a Arsenal je bio najuvjerljiviji. S 5:0 su ispratili Nottingham uz dva gola Martinellija, te po jedan Holdinga, Willocka i Nelsona.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI