ŠARIĆ ŠOKIRAN RAZMJENOM U WOLVESE! ‘Nisam ništa znao o prelasku u novi klub!’

screenshot

Izenenadan transfer iz Philadelphije i Minnesotu šokirao je i samog Darija Šarića. Naime, nakon dvije godine sjajnih igara za Sixerse, Hrvat je razmjenjen i sada je novi član Timberwolvesa.

Šarić je dio velike razmjene između Sixsersa i Wolvesa, a u Philadelphiju stiže All-Star igrač Jimmy Butler, dok u drugom smjeru idu Šarić, Covington i pick druge runde drafta 2022. godine.

Šarić je u NBA ligu došao 2016. godine iz turskog Efesa, a krenuo je sjajno i bio je drugi najbolji novak u svojoj prvoj sezoni. Prema mnogima je trebao biti najbolji, ali prednost je dobio Malcolm Brogdon iz Bucksa.

Hrvat je bio vrlo dobar i u drugoj sezoni u kojoj je osigurao doigravanje i dogurao do polufinala kada je ispao od Bostona.

Nažalost, Šarić je u treću sezonu ušao u lošoj formi i počele su stizati kritike. Šarić je i sam priznao da je u lošoj formi, a kao jedan od razloga naveo je igranje za reprezentaciju tijekom ljeta. Šarić je Amerikancima također rekao da nikad ne bi odbio poziv reprezentacije i da će se uvijek odazvati, ali da zbog toga nije imao puno vremena za odmor i pripreme.



Zbog toga je Šarić ovako naprasno i na ‘ho-ruk’ razmjenjen u Minnesotu. Šibenik.in je uspio dobiti Šarića dok je čekao let za Minnesotu, a evo što je on o svemu rekao.

”Nisam znao ništa o mojem prelasku u drugi klub, a o tome nije ništa znao ni moj trener Brett Brown ni generalni menadžer Sixersa. Jednostavno, tako su se dogovorili vlasnici klubova i moje je da se nametnem igrama u novoj sredini. Tako to ide u NBA ligi. Vjerujem da ću u tome brzo uspjeti. Kako sam čuo, očekuje me u startu dobar status u Wolvesima”, rekao je Dario.

A što ga čeka u novom klubu? Opet teška borba za mjesto u prvoj postavi. Naime, Wolvesi imaju dosta ‘tvrdog’ trenera Tima Thibodeaua, koji jako rijetko rotira momčad i udarna petorica mu zna igrati i više od 40 minuta.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI