SANDRA ZBUNILA SI LJUDE: On je kontakt kontakta osobe za koju se sumnja da je zaražena

Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL

Šef Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo Krunoslav Capak od sinoć je u samoizolaciji. Capak i njegova zamjenica Ivana Pavić Šimetin jučer su testirani na koronavirus a nalaz je za oboje pokazao “negativno“, što znači da sve osobe s kojima su bili u kontaktu nisu u opasnosti od zaraze.

Neposredno prije nego što će završiti u samoizolaciji, Capak je bio na okruglom stolu pod nazivom COVID-19 i SPORT na kojem je HOO u zagrebačkom hotelu Westin okupio hrvatske stručnjake, sportaše i trenere.

Događaju su osim Capaka prisustvovali predsjednik Zdravstvene komisije Hrvatskog nogometnog saveza Dragan Primorac, predsjednik HOO-a Zlatko Mateša, potom Sandra PerkovićFilip Hrgović i drugi.

Sandra je na jednoj prigodnoj fotografiji pozirala zagrljena s Capakom, a za Index je izjavila kako nema straha od zaraze.

“Upoznata sam s onim što se dogodilo gospodinu Capaku, ali on je kontakt kontakta osobe za koju se sumnja da je zaražena koronavirusom. Tako da sam ja tako reći druga ruka i zato se ne bojim zaraze koronom zbog tog kontakta s Capakom”, poručila je Sandra.Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI