SADA JE I KONAČNO: Hrvatske reprezentacije sljedeće četiri godine nema na HTV-u!

HNS.HR

Sve se seli na Novu TV i neće vas ništa dodatno koštati .

NOVA TV je službeno potvrdila da će prenositi utakmice hrvatske reprezentacije u sljedeće četiri godine.

“Nova TV prenosit će utakmice kvalifikacija za UEFA Europsko prvenstvo 2020., kvalifikacije za FIFA Svjetsko nogometno prvenstvo 2022., utakmice UEFA Europskog prvenstva 2020., kao i UEFA Ligu nacija.
Nova TV ima najgledaniji program u zemlji, a on će odsad biti i još bogatiji. Naši će gledatelji imati priliku uživati u svim utakmicama Vatrenih u naredne četiri godine, a tim naše sportske redakcije omogućit će im jedinstven, dinamičan i atraktivan sadržaj”, priopćila je u utorak ta televizijska kuća.

Prava na utakmice hrvatske reprezentacije inicijalno je imao Sportklub, no budući da je riječ o istom vlasniku, utakmice su prebačene u program Nove TV koja se u Hrvatskoj može gledati preko antene, odnosno nije potrebno imati pretplatu na program nekog od kabelskih operatera.

Nova će prenositi i prijateljske utakmice koje se igraju pod nadležnosti UEFA-e kao što je ona 6. rujna koju Hrvatska u Algarveu igra protiv Portugala. Tri dana kasnije na rasporedu je susret 1. kola Lige nacija u Elcheu protiv Španjolske.

HTV je najavio da je otkupio prava za prijenos utakmica SP-a 2022. godine.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI