S KONJA NA MAGARCA: Mandžukić dobio ridikulozne ponude, Juventus ga se želi rješiti

juventus.com

Ovog ljeta Mandžukića se povezivalo s odlaskom iz Juventusa, spominjali su se Bayern, Borussia Dortmund, odbio je i Manchester United, te je ostao je u Torinu. Iako je prijelazni rok u Europi završen, nije isključen da Mandžo u narednim danima napusti Juventus. Kako javlja Calciomercato, u utrci za Mandžukića su tri katarske momčadi, a riječ je od Al-DuhailuAl-Rayyanu i Al-Gharafi. Isti izvor dodaje da će teško biti uvjeriti 33-godišnjeg napadača da napusti Torino, ali da nije nemoguće da dođe do preokreta, prenosi Sport Klub.

Poznavajući menalitet našeg Mandžukića usuđujemo se zaključiti da mu je ostanak i natjecanje na visokoj razini miliji, no što ako se vrata prve momčadi “Stare dame” zatvore? Sjediti na klupi i čekati milostinju, ili otići u daleku, za nogomet egzotičnu zemlju, i tamo puniti džepove novcem dobivenim od fosilnih goriva (Katar je domaćin SP u nogometu 2022.)?

Mandžukić se oprostio od reprezentacije, Subašić također, o Ivanu se pišu mitovi. Bjelodano je da se reprezentacija mijenja. Bolan je to i mukotrpan proces, naročito vidljiv nakon povijesnog uspjeha hrvatskog nogometa u Rusiji.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI