RUŽNE SCENE U PRAGU! Kovač i Monaco zamalo završili utakmicu zbog ekcsesa, Malmo srušio Rangerse Borne Barišića!

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

U Pragu se igra prva utakmica trećeg pretkola Lige prvaka između domaćina Sparte i Monaca našeg Nike Kovača. Monaco je na poluvremenu vodio rezultatom 1:0, a utakmicu je obilježio novi ispad navijača.

Klub Nike Kovača poveo je u 41. minuti utakmice pogotkom Aureliena Tchouamenija, što se nimalo nije svidjelo navijačima Sparte.

Dok je slavio pogodak, navijači Sparte krenuli su s žestokim rasističkim uvredama.

Mladi nogometaš Monaca našao se pred tribinom onih najžešćih navijača kluba iz Praga, a oni očito nisu mogli podnijeti da njihova momčad gubi.

Niko Kovač i njegovi igrači odmah su se požalili glavnom sucu Michaelu Oliveru, nakon čega je i službeni spiker upozorio navijače da prestanu s uvredama i navijaju korektno. Sudac je upozorio navijače kako će utakmica biti prekinuta ponovi li se slično skandiranje.



Utakmica je na kraju završila 2:0 za Monaco koji je tako napravio veliki korak prema utakmicama završnog play offa pred ulazak u Ligu prvaka.

U drugoj  utakmica Malmö je kao domaćin svladao Glasgow Rangers 2:1.

Prednost protiv škotskog kluba, za koji je Borna Barišić odigrao utakmicu provevši na ternu svih 90 minuta, za Malmö su donijeli pogoci na samom startu drugog dijela utakmice. Prvo je Soren Riks pogodio na asistenciju Veljka Birmančevića u 47. minuti, a potom je srpski nogometaš sam dvije minute kasnije nakon asistencije upisao i gol. Smanjio je u petoj minuti sudačke nadoknade Steven Davis. Antonio Mirko Čolak je igrao do 88. minute za švedsku momčad.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI