Velika drama u Njemačkoj! Hrvatska i Austrija izjednačene na kraju

Mannheim, Njemacka, 140124. SAP Arena. EHF EURO 2024. Rukometna utakmica grupne faze Europskog prvenstva, skupina B, Hrvatska - Austrija.
Foto: Ante Cizmic / CROPIX

Hrvatska rukometna reprezentacija u SAP Areni u nedjelju igrala drugo kolo Europskog prvenstva. Snage je odmjerila s reprezentacijom Austrije. Krajnji rezultat je 28:28, dok je Hrvatska na poluvremenu vodila s 14:12.

Hrvatska je u početku vodila s 5:1, no Austrijanci su brzo uhvatili korak te su u jednom trenu stigli na gol zaostatka. Nakon početka drugog poluvremena, obje reprezentacije pokazale su borbenost te se igrao gol za gol.

Problem bi u budućim utakmica mogla biti i ozljeda Martinovića, koji je ostao ležati nakon udarca i pada na tlo u 48. minuti.

“Nije nas Austrija toliko šokirala, koliko smo se šokirali mi sami”, rekao je izbornik Goran Perkovac nakon utakmice.

“Danas smo mi bili problem sami sebi. Ništa nije izgubljeno. Imamo još jednu utakmicu da dobijemo Rumunje”, dodao je izbornik.



“U prvoj je sve bilo idealno, ova utakmica je bila za rudarenje”, kazao je Perkovac u nastavku te dodaje kako je sada sve kompliciranije.

Hrvatska: Ivić, Šoštarić, Martinović, Cindrić, Srna, Jelinić, Načinović, Mandić, Mihić, Duvnjak, Karačić, Mamić, Lučin, Šipić, Glavaš, Klarica

Austrija: Möstl, Nigg, Živković, Huteček, Bilyk, Frimmel, Wagner,Häusle, Mahr, Božović, Beloš, Herburger, Weber, Mittendorfer, Damböck, Miskovez

Facebook Comments

Loading...
DIJELI