Rijeka ostaje bez najboljeg igrača – Franko Andrijašević odlazi u Belgiju

Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Franko ima dvije konkretne ponude: Standarda iz Liegea i Genta. Navodno je bliži odlasku u Standard.

Najbolji igrač Hrvatske nogometne lige i Rijeke Franko Andrijašević karijeru će nastaviti u Belgiji. Kako pišu Sportske novosti glavni motor šampionske Rijeke ima dvije konkretne ponude: Standarda iz Liegea i Genta te se vrijednost transfera procjenjuje između 4,5 i 5 milijuna eura.

Iako su se za Andrijaševića zanimali i španjolski klubovi Malaga i Celta ponude iz Belgije su primamljivije te će Franko završiti u Jupiler ligi.

„Pitanje je, zapravo, trenutka kad će se riješiti transfer. Franko Andrijašević je taj koji mora donijeti konačnu odluku“, izjavio je Andrijaševićev zastupnik Andy Bara, dodavši kako su u Rijeci bili iznimno korektni.

Ipak, Andrijašević je najbliži odlasku u redove Standarda, s kojima je već ranije razgovarao i dogovarao dolazak, unatoč tome što je Gentova ponuda unosnija. Sa Standardom bi trebao potpisati ugovor na pet godina, a zasad nije poznato kolika će mu biti godišnja plaća.

Podsjećamo, još prošle zime za Andrijaševića je stigla ponuda iz Kine, potom i iz Japana, a navodno su interes pokazali i Borussia Dortmund i Schalke.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI