RIJEKA NAPRAVILA BOOM! Zadnjeg dana prijelaznog roka dovela dvojicu igrača, jedan je iz Atalante

Foto: Damir Krajač/Cropix

Gabriel Lunetta, nogometaš Atalante, u nastavku sezone nosit će dres Rijeke.  Lunetta može igrati na poziciji lijevog krila i lijevog beka. Dvadesetšestogodišnji talijanski nogometaš prošao je školu nogometa u Atalanti, a proteklih godina proveo je na posudbama skupivši 62 nastupa u Serie B.

U Rijeku je, između ostalog, stigao na preporuku Antona Krešića koji je također nosio dres Atalante.

“Pričao sam nekoliko puta s Antonom. On mi je savjetovao da dođem, da su uvjeti idealni za ostvariti dobre rezultate, tako da me i on dodatno pogurao da donesem odluku o dolasku u Rijeku. Cilj mi je podignuti ekipu, dati sve od sebe, i naravno, odvesti Rijeku u Europu i iduće sezone”, rekao je Lunetta.

Rijeka je pak zadnjeg dana prijelaznog roka uspjela dovesti i još jedno pojačanje.

Posljednjeg dana prijelaznog roka Marco Djuričin pojačao je redove Rijeke. Dvadesetdevetogodišnji napadač stigao je iz redova Austrije Beč, a u svojoj karijeri, između ostalog, nosio je i dresove Herthe, Strum Graza, RB Salzburga, Ferencvárosa i Grasshoppersa.



“Moj dobar prijatelj Alexadner Gorgon igrao je Rijeci i bio je zadovoljan. Spreman sam odmah igrati, vjerujem da možemo promijeniti situaciju u kojoj se klub nalazi”, rekao je Marco Djuričin, prenosi službena stranica kluba.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

A post shared by Hrvatski nogometni klub Rijeka (@nk_rijeka)

Facebook Comments

Loading...
DIJELI