RIJEKA DOBILA VELIKO POJAČANJE: Igrač koji je slavio Hajdukovo osvajanje Kupa sad stigao na Kvarner!

Foto: Screenshot HNK Rijeka

Kako su iz Rijeke najavili danas su dobilo novo pojačanje. Stopersku poziciju momčad s Kvarnera pojačala je Mateom Pavlovićem. Stigao je bez odštete kao jedno od glavnih rješenja na poziciji stopera za sljedeću sezonu. Podsjetimo, rođeni Mostarac nekoć je smatran velikom nadom NK Zagreba, koji je u tom periodu s klupe vodio njegov otac Luka.

Sretan sam i uzbuđen što sam došao u Rijeku. Glavni razlog mog dolaska je što sam osjetio da me ljudi u klubu žele, iskazali su veliku volju i želju i to je presudilo. Jedva čekam obući dres i dokazati se na terenu”, kazao je Pavlović prilikom predstavljanja i dodao:

“Uvjeti u klubu su odlični, od travnjaka, svlačionica, prostora za oporavak sve je na najvišem nivou, uvjeti u klubu su odlični od travnjaka, do prostora za oporavak”. Pavlović je 2013. prešao u redove tadašnjeg bundesligaša Werdera, za što je klub iz Kranjčevićeve dobio odštetu od 1.5 milijuna eura. U karijeri je još igrao za Ferencvaroš, Angers i Amiens.

Prije devet godina bio je član hrvatske reprezentacije kod izbornika Igora Štimca, ali nije dobio priliku debitirati za reprezentaciju.

No ono što bi moglo biti problem za Pavlovića je činjenica da je ne tako davno novi igrač Rijeke navijao je protiv kluba s Rujevice u koji je sada stigao. Bio je jedan od brojnih navijača Hajduka na Poljudu prilikom osvajanja Kupa protiv Rijeke.



Da Pavlović srce i navijačka simpatija kuca za splitske bijele bilo je jasno već prošlog ljeta kad je Hajdukov kapetan Lovre Kalinić objavio da ostaje u Hajduku još godinu dana  u komentarima mu se javio Pavlović s porukom: “Idemo po titulu.”

Foto: Instagram

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI