Rijeka dobila novu ponudu za Andrijaševića, a ovoga puta bit će je teško odbiti

Photo: Davor Javorovic/PIXSELL

U Rijeci je nastala navala na polovicu kostura prve momčadi, Vešović, Bradarić, Ristovski, svi su oni tražena i vruća roba, ali za njih se još uvijek mogu odbiti ponude, no mogu li se odbiti i one za najboljeg igrača Rijeke i Prve HNL, Franka Andrijaševića?

HNL je još daleko nastavka sezone, momčadi glavnih konkurentata za naslov Rijeke i Dinama su na pripremama u Portugalu i Turskoj gdje se bruse taktike, uigravaju se ekipe, a ovjde u Hrvatskoj se pak punom parom radi na pojačanjima.

Dinamo tu ipak malo prednjači, nakon što su doveli Sammira, na pragu dolaska je i još jedan Brazilac, Guilherme iz Atletica. Otišao je Jonas, Fernandes je premješten u B momčad i čeka transfer, a vjerojatno će klub napustiti i najbolji ‘modri’ proteklog dijela sezone, Soudani. Rijeka se odrekla Mitrovića koji je prešao u Bešiktaš, a umjesto njega stigao je Dario Župarić iz Pescare. No, u Rijeci je pak nastala navala na polovicu kostura prve momčadi, Vešović, Bradarić, Ristovski, Elez, svi su oni tražena i vruća roba, ali za njih se još uvijek mogu odbiti ponude, no mogu li se odbiti i one za najboljeg igrača Rijeke i Prve HNL, Franka Andrijaševića?

Ranije je Franko odbio izdašnu ponudu iz Kine, ali stigla je nova ponuda koja nije toliko bogata, ali je primamljiva jer dolazi iz konkurentne lige, a ne ‘divlje’ poput one kineske. Rijeci se navodno javio Anderlecht koji nudi oko tri milijuna eura za Andrijaševića. Rijeci je to vjerojatno dovoljno, iako vjerujemo da se može ići i na višu cifru, ali najveće je pitanje hoće li Franko prihvatiti ponudu i napustiti Rijeku u trenucima kada im je najpotrebniji.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI