Riječ trenera nakon drame! Tomić: ‘Mi smo presretni’- Kulešević: ‘Puno smo propustili’

Davor Javorovic/Pixell

Lokomotiva je ostvarila povijesni rezultat i pobjedom  2:1 u derbiju zadnjeg kola HNL-a protiv Osijeka i  osigurala drugo mjesto u HNL-u koje donosi plasman u kvalifikacije za Ligu prvaka.

Presretan je nakon utakmice bio Goran Tomić trener Lokosa:

“Bez riječi sam, jedan povijestan uspjeh. Stvarno nemam riječi. Mislim da smo u prvom poluvremenu odigrali sjajnu utakmicu, taktički izvanrednu. Sve kako smo zamislili tako je i bilo. U drugom poluvremenu je Osijek bio bolji, stisnuo nas je, ali Grbić je bio na nivou. Na kraju smo uz dosta sreće uzeli tri boda i kažem, nemam riječi”, rekao je Tomić u izjavi za Arena Sport pa još istaknuo:

“O kadru za sljedeću sezonu ćemo razmišljati kada dođe vrijeme, sada je pred nama finale Kupa. Ponavljam, bez riječi sam, ponosan sam na sve što smo napravili, nitko nam ništa nije poklonio. Igrali smo lijep nogomet kroz cijelu sezonu, nitko nam ništa nije poklonio.”

Potpuno oprečnog raspoloženja odnosno bolje reći neraspoloženja bio je trener domaćeg Osijeka Ivica Kulešević.



“Imali smo dvije meč lopte, onu u Varaždinu nismo iskoristili, a ni ovu danas. Sportska sreća nam je okrenula leđa iz nekog razloga, nemam što zamjeriti igračima. Bile su nam i teške noge u drugom dijelu iako smo bili blizu drugog gola, čestitam Lokomotivi i želim im puno sreće u finalu Kupa”, rekao je Kulešević pred kamerama Arena Sporta i dodao:

“Nova sezona će biti specifična i jako zanimljiva, pauza je prekratka, bit će zanimljivo vidjeti u kakvom ćemo stanju krenuti u sljedeću sezonu.”

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI