REPREZENTACIJA U PROBLEMIMA: Nakon Ćorluke, ozlijedio se Kramarić i to do kraja sezone!

Photo: Jurica Galoic/PIXSELL

Nakon što je ostao bez najpouzdanijeg stopera, Vedrana Ćorluke, za ogled s Islandom neće imati ni Andreja Kramarića.

Izbornik hrvatske nogometne vrste, Ante Čačić, imat će dosta problema u nastavku kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Rusiji. Nakon što je ostao bez najpouzdanijeg stopera, Vedrana Ćorluke, za ogled s Islandom neće imati ni Andreja Kramarića.

Hrvatski napadač briljira u proljetnom dijelu Bundeslige, ali u utakmici s Kolnom teško je pao i nakon magnetske rezonancije utvrđeno je kako se radi o napuknuću ligamenata i oštećenju hrskavice ramena.

Kramarić mora mirovati oko četiri tjedna, ali još uvijek postoji opcija operacije ramena, pa ga definitivno neće biti na bespotrebnom ogledu s Meksikom 27. svibnja u Los Angelesu. No, neće ga biti ni za kvalifikacijski ogled s Islandom 11. lipnja, a ta je utakmica izuzetno važna za razliku od spomenute s Meksikom. Kramarić je vrlo važna karika u reprezentaciji jer je nogometaš koji može pokrivati više pozicija i sa svih pozicija može stvoriti probleme protivniku.

Osim Kramarića i Ćorluke, Čačić neće moći računati ni na Pjacu koji je stradao na prošlom reprezentacijskom ogledu u Estoniji, a njega pak neće biti barem pola godine.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI