REAL POBJEGAO NA PLUS ČETIRI, BARCA SE RASPADA: Messi napušta Nou Camp nakon 21 godine u klubu

Facebook: FC Barcelona (OFFICIAL)

Čvrsti Getafe dugo se držao na gostovanju kod Real Madrida da bi konačno pao u 79. minuti golom Sergia Ramosa. Tim pogotkom Real je pobjegao Barceloni na četiri boda čime je prvenstvo vrlo vjerojatno zaključeno i Kraljevi će od Modrićevog dolaska u klub tek drugi puta podignuti pehar prvaka Španjolske.

Katalonci koji brane titulu prije dva dana su kao domaćini remizirali s Realovim gradskim rivalom Atleticom (2:2),  a španjolski mediji noćas su otkrili da je Lionel Messi prekinuo pregovore o produljenju ugovora s Barcelonom te da napušta klub idućeg ljeta.

“Messi je ogorčen situacijom u klubu na svim razinama i odlučio je prekinuti pregovore o produljenju ugovora, odigrati još jednu sezonu, koliko ga ugovor veže s Barcelonom, te otići”, objavljeno je u ponoć u emisiji Larguero.

Vijest je odmah odjeknula društvenim mrežama i španjolskim medijima. Cadena SER navodi: “Pregovori o produljenju Messijevog ugovora s Barcelonom počeli su jako dobro, uz usuglašene stavove obiju strana, ali najnoviji događaji i radikalno pogoršanje stanja u Barceloni naveli su Messija da ih prekine.”

Prema istom izvoru, “Messi je ogorčen time što iz vrha kluba konstantno cure važne informacije koje bi trebale ostati tajne, kao i time što ga se poziva na odgovornost za odluke i događaje s kojima nema ništa”.



Renomirani madridski As i Mundo Deportivo iz Barcelone također su prenijeli ove informacije.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI