RAKITIIIIIIĆ SE ŽELI VRATITI U REPREZENTACIJU: Spreman je igrati na Svjetskom prvenstvu

Foto: Igor Soban/PIXSELL

Bivši hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić ove sezone bori se za minutažu u dresu Seville, a iako je proslavio 33. rođendan, nije otpisao da se vrati u hrvatski dres.

Rakitić je gostovao u programu španjolske radijske postaje Cadena SER i tom prilikom kazao da bi se povratak mogao dogoditi ako ga izbornik Zlatko Dalić pozove u situaciji u kojoj bi njegova pomoć bila neophodna.

U tom slučaju, Rakitić bi pristao vratiti se i pomoći Hrvatskoj na Svjetskom prvenstvu u Kataru. Naravno, Vatreni se za to prvenstvo prvo trebaju plasirati.

“Dečki koji su u reprezentaciji iz mjeseca u mjesec zaslužuju igrati, oni se čitavo vrijeme bore u utakmicama. Na meni je da cijelim srcem kući navijam za ekipu”, kazao je Rakitić koji se lani oprostio od reprezentacije. Posljednje veliko natjecanje u hrvatskom dresu bilo mu je srebro na Svjetskom prvenstvu u Rusiji 2018. godine.

Prije nego otkrio da više neće igrati za Hrvatsku, Rakitić se nadao oproštaju na Euru koje je trebalo biti odigrano 2020. godine. Međutim, nakon odgode prvenstva zbog koronavirusa u rujnu je objavio da napušta Vatrene.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI