RAKITIĆA GAĐALI PIVOM USRED INTERVJUA: Sagnuo se u posljednji trenutak

Ivan Rakitić je nakon Wolfsburga i Seville (1-1) u kojoj je zabio gol iz kaznenog udarca za bod svoje momčadi u 87. minuti, davao intervju s osmijehom na licu kada je prema njemu poletjela čaša piva.

U prvi trenutak čini se da nije shvatio što leti prema njemu, čak je to pokušao uhvatiti rukom, ali već sljedeći trenutak se sagnuo da čašu ne dobije u glavu. Već sljedeći trenutak čaša je pogodila reklamni pano iza njega. Ipak, i tu neugodnost je primio s osmijehom na licu.

“Emocije s terena identične su onima na tribinama, ništa se nije dogodilo”, kazao je Rakitić pa komentirao svoje izvođenje jedanaesterca.

“Nisam smio promašiti, ovaj bod je vrlo važan u našoj borbi za prolazak skupine. Bila je to jedna vrlo čudna utakmica, ali borili smo se do kraja i čak došli blizu novog pogotka. No, Liga prvaka je vrlo teško natjecanje i prisiljeni smo učiti na vlastitim pogreškama i samim time početi pobjeđivati. Šteta je što nismo došli od pobjede, naporno smo za to radili.

Možda nam za bolju kontrolu utakmice treba više strpljenja. Nisu oni radili prevelik pritisak, a bod u gostima je dobra stvar. Pored toga, moramo pobjeđivati kod kuće”, rekao je Rakitić.



“Možda bod ne zvuči toliko dobro, ali zabili smo kasni gol pa to i nije loša stvar. Htjeli smo pobijediti teškog protivnika, ali nismo uspjeli. Sve u svemu, ponosan sam i sretan s pristupom ove momčadi. Moramo samouvjereno nastaviti prema dalje”, zaključio je bivši Vatreni.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI