RAKITIĆ ODLAZI, PROCURILI DETALJI UGOVORA KOJI POTPISUJE: Bit će najplaćeniji igrač momčadi, ali pristaje na veliki kompromis!

Foto: Анна Нэсси / Wikimedia (CC BY-SA 3.0)

Ivan Rakitić je nikad bliže odlasku iz Barcelone!

Nakon šest godina došlo je vrijeme za odlazak s Nou Campa, a novi klub hrvatskog veznjaka bit će Sevilla, iz koje je 2014. za 18 milijuna eura stigao u katalonskog diva.

Sport istiće da je preostalo tek nekoliko detalja koji se moraju dogovoriti, kao što odšteta koju će Sevilla platiti Barceloni, a ona će iznositi između pet i deset milijuna eura. Isti izvor dodaje kako ovog puta je gotovo nemoguće da će se pregovori prekinuti te će Raketa sigurno postati novi igrač Seville.

‘Rakitić je zaljubljen u grad, supruga mu je iz Seville i nije skrivao odanost klubu s kojim je osvojio Europsku ligu’, pišu Španjolci.

Svi se dobro još uvijek sjećamo njegovog skoka u bazen u javljanju uživo nakon što je Sevilla osvojila Europsku ligu.



Rakitić će u Andaluziji dobiti ugovor na tri ili četiri godine, što bi mogao biti posljednji veliki ugovor u karijeri. No, primanja će mu biti više od 50% manja nego u Barceloni.

Naime, plaća bi mu sa sadašnjih 7,8 pala na 3,7 milijuna eura, no još uvijek bi bio najplaćeniji igrač u momčadi Julena Lopeteguija.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI