RAKITIĆ NA UDARU NAVIJAČA I KRITIČARA: ‘Tko je ukrao Rakitića?… On je nula od igrača… Ne može igrati za Barcelonu’

Facebook: Barcelona (Official)

Medijski napisi zapravo su kamilica u usporedbi s kritikama navijača koji su bili barem dvostruko žešći u ponižavanju Rakitića.

Nogometaši Barcelone poraženi su na gostovanju kod Juventusa u prvom ogledu četvrtfinala Lige prvaka s 3:0. Juventus je lagano stigao do pobjede protiv ‘katalonskog diva’, a prvo ime susreta bio je argentinski nogometaš torinske momčadi Paulo Dybala koji je poentirao u sedmoj i 22. minuti, a kod drugog gola asistirao mu je Mandžukić.

Mandžukić je, valja naglasiti, odigrao odličnu utakmicu na lijevom krilu, ali zapravo ga je bilo posvuda i to čitavih 90 minuta utakmice. E sada, koliko je Mandžo odigrao dobro, toliko je Rakitić s druge strane odigrao loše. Ovo zaista nije bila najbolja utakmica hrvatskog veznjaka, a to su zapazili i strani mediji kao i navijači Barcelone koji su ga ‘razapeli’ zbog blijedog nastupa.

Španjolski list Mundo Deportivo, koji je inače naklonjen Barceloni, bio je izrazito oštar prema Rakitiću. Pišu kako je Ivan bio izrazito loš, iako je posljednjih par utakmica igrao bolje. Nadalje, El Periodic je naveo kako je Rakitić “odigrao susret, a da pritom nije napravio ništa”, te kako je “navikao na drugu formaciju, a na ovoj poziciju mu je nedostajalo vremena i prostora za razmišnjanje”.

Madridski AS piše kako je Rakitić ponudio “puno trke i borbenosti, ali gotovo ništa rezultata”.

Medijski napisi zapravo su kamilica u usporedbi s kritikama navijača koji su bili barem dvostruko žešći u ponižavanju Rakitića.



“Ivan Rakitić ne može igrati u ovoj momčadi”!

“Tko je ukrao Rakitića”?

“Obećali su nam De Bryunea i Davida Silvu, a dobili smo Rakitića i Gomesa”.

“Kako ćeš pobijediti pritisak ako Rakitiću, Gomesu i Mascheranu treba 5.6 sekundi da se okrenu”?

“Ovi iz Barcelone su mislili da će Rakitić moći nadomjestiti Fabregasa”.

“Rakitićeve igračke mogućnosti su ravne nuli. Ne znam zašto ga je Barcelona kupovala. Trebao bi igrati za Fleetwood Town”.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI