RAKITIĆ DOŽIVIO OVACIJE NA CAMP NOUU: Navijači ga nisu zaboravili! On svima odgovorio: ‘Uvijek činite da se osjećam kao doma’

Bivši hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić, koji je u nedjelju navečer sa Sevillom poražen 0:1 u Barceloni, javno je zahvalio publici Barcelone na dočeku koji su mu priredili kao bivšem igraču katalonskog nogometnog velikana.

Nikada nije lako igrati na Camp Nouu. Ovo je razočaravajući rezultat za moju Sevillu. Hvala vam što uvijek učinite da se osjećam kao doma”, poručio je 34-godišnji Rakitić putem Twittera.

Rakitić je nastupao za Barcelonu od 2014. do 2020., a dočekan je pljeskom još na zagrijavanju. Proveo je svih 90 minuta na travnjaku. Barcelona je pobjedom prestigla Sevillu i zauzela drugo mjesto u prvenstvu.   Rakitić je po završetku utakmice nekoliko puta zapljeskao publici na tribinama, a zatim je poklonio svoj gornji i donji Sevillin dres navijačima Barce.

Nekadašnji dokapetan reprezentacije Hrvatske, koji je s Barcelonom osvojio 13 trofeja, ostao je ondje upamćen po profesionalizmu i korektnosti. Za Barcelonu je odigrao 310 utakmica, čime je postao četvrti stranac po broju nastupa u 123 godine dugoj povijesti kluba. Više nastupa upisali su južnoamerički nogometaši Lionel Messi, Dani Alves i Javier Mascherano.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI