Rađa spustio Mamiću! Ovakav odgovor na uvrede Zdravko sigurno nije očekivao

Photo: Dino Stanin/PIXSELL

Na svojoj posljednjoj medijskoj konferenciji savjetnik Dinama, Zdravko Mamić, dotakao se legendarnog hrvatskog košarkaša Dine Rađe.

Pa čovjek ne zna od Rive doći do dvorane na Gripama. Što je napravio kao navijač Hajduka? Što je napravio u klubu nasljedniku Jugoplastike koja je bila jedan od najvećih klubova Europe? Što je napravio kao šef u Savezu oko strategije i razvoja? Blamažu! I on stalno dijeli lekcije! Pa takve vi promovirate! Vi stalno takve kretene promovirate”, rekao je Mamić na svojoj konferenciji prije desetak dana.

Rađa, koji je inače veliki kritičar HNS-a, jednom je prilikom rekao kako neće gledati hrvatsku reprezentaciju dok jedna osoba vlada hrvatskim nogometom, a Mamića je to posebno nažuljalo.

Bivši košarkaš odlučio je odgovoriti Mamiću na njegove opaske, a napravio je to na genijalan način. “Mene ovo veseli i nisam se uzbudio ni najmanje. Ne pada mi na pamet ni odgovarati Zdravku Mamiću. Uostalom, ja sam njegov najveći fan”, rekao je Rađa za Večernji list i otkrio kako se ujutro budi uz glas Zdravka Mamića.

Umjesto normalnog zvuka budilice, Rađu budi glas Mamića i povici: “Đubre, mućko đubre… Ne znaš se ni oprat, zmazan si, prljav, smrdiš”.



Što više presica, to više materijala za buđenje. Jedino što mu mogu reći jest da mu preporučujem da zaštiti svoja prava na ZAMP-u jer ovako to ljudi besplatno koriste”, poručio je Rađa Mamiću.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI