PUNI SE BLAGAJNA NA MAKSIMIRU: Fiorentina kreće u lov na mladog Dinamovog talenta, a čeka se samo odlazak Nikole Kalinića

Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Prema tvrdnjama talijanskog eksperta za transfere, novinara Gianluce Di Marzia, Viole bi mogle uskoro krenuti u lov na perspektivnog mladog veznjaka Dinama

Fiorentina nije griješila proteklih sezona pri dovođenju hrvatskih nogometaša. Hrvatski reprezentativci Milan Badelj i Nikola Kalinić sastavni su članovi i nostielji igre Fiorentine, pa zašto onda mijenjati recept? Prema tvrdnjama talijanskog eksperta za transfere, novinara Gianluce Di Marzia, Viole bi mogle uskoro krenuti u lov na perspektivnog mladog veznjaka Dinama, Bojana Kneževića.

“Knežević je veliki talent Dinama i igrač budućnosti, a Fiorentina odmah želi iskoristiti priliku i dovesti ga na Artemio Franchi. Hrvatska je uvijek imala odlične igrače, pogledajte samo Modrića, Kovačića, Brozovića”, tvrdi Di Marzio.

Knežević je bio jedan od boljih u momčadi Dinama u dosta blijedoj polusezoni, a to je čini se zadovoljilo čelnike firenškog kluba pa će vjerojatno krenuti u akciju. No, sve će prvo morati pričekati transfer Nikole Kalinića u Kinu. Fiorentina za sada vjerojatno nema dovoljno sredstava da kupi Kneževića, za kojeg bi Dinamo jamačno tražio izdašnu svotu novca jer ipak je Bojan budućnost Dinama, a ima i ugovor do 2020. godine.

No, Kalinićevim transferom blagajna Viola bi se znantno napunila i bilo bi dovoljno novca za akviziciju Kneževića. Knežević je do sada odigrao 20 utakmica u HNL-u i čak tri u Ligi prvaka, što je za tako mladog igrača zaista pohvalno, a jasno je, samim time i cijena mu raste.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI