PROSJEČNA VEČER HRVATA: Niko Kovač izgubio kod kuće, Pašalić asistirao u pobjedi nad Jurićem

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Hrvatski igrači i treneri u europskim ligama imali su prosječan dan, a ono što je odjeknulo je poraz Monaca Nike Kovača na svom terenu od Lensa, koji ove sezone još ne zna za poraz.

Momčad Nike Kovača poražena je na svom stadionu. Ganago i Banza bili su strijelci za goste, koji su od 61. minute igrali bez isključenoga Doucourea, da bi u 86. minuti pocrvenila i domaći igrač Rus Golovin.

Nova akvizicija Lilla, Ivan Grbić, primio je gol u svojem debiju u Francuskoj, kada je njegov klub remizirao u gostima kod St. Etiennea 1:1, u susretu u kojem je Lille vodio do završnice, ali nije izdržao.

Lille je poveo u 38. minuti golom Buraka Yilmaza, a u 85. minuti, nakon ubačaja iz kornera, na drugoj vratnici u skoku je najviši bio Saidou Sow te neobranjivo poslao loptu u mrežu za izjednačenje domaćina.

Hrvatski nogometni reprezentativci Nikola Vlašić i Dejan Lovren odigrali su po svih 90 minuta za moskovski CSKA, odnosno Zenit iz Sankt Peterburga u susretima 5. kola ruskog prvenstva igranima u subotu. U sastavu CSKA Kristijan Bistrović ostao je čitavu utakmicu na klupi, dok je Zoran Nižić odigrao čitav susret za Ahmat. Kod Ufe je do 87. minute igrao Filip Mrzljak. Nikola Moro odigrao je čitav susret za Dinamo iz Moskve koji je kao gost sa 1:0 svladao Ural iz Jekaterinburga, za kojega je čitavu utakmicu odigrao Danijel Miškić.



U Serie A Atalanta našeg Pašalića odnijela je pobjedu nad Torinom 1:2 kojeg od ove sezone trenira naš Ivan Jurić, a do 74. minute za domaćina je igrao Marko Pjaca.

Atalanta je povela u samom otvaranju utakmice preko Muriela, a na 1:1 poravnao je Belotti, a pred sam kraj susreta Pašalić je ubacio loptu u kazneni prostor, a do nje je prije domaćeg braniča stigao Piccoli i osigurao važna tri boda za sastav iz Bergama.

Inter iz Milana krenuo je u obranu naslova, i na svom je terenu nadigrao Genou sa 4:0. Marcelo Brozović igrao je čitav susret za Inter dok je Ivan Perišić igrao do 68. minute. Milan Badelj je odigrao čitav susret za Genou.

U Nizozemskom prvenstvu Hrvatski veznjak Tibor Halilović bio je strijelac za Heerenveen u 3:2 domaćoj pobjedi protiv RKC Waalwijka u susretu 2. kola nizozemskog prvenstva, a Tibor je prekrasno pogodio za 2:0 na asistenciju Stevanovića.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI