PROGLAŠEN JE KRIVIM, A SAD OTKRIVA: ‘Mislio sam da sam otet, bojao sam se za vlastiti život’

Instagram

Branič Manchester Uniteda Harry Maguire za BBC je progovorio o skandalu na grčkom otoku Mykonosu gdje se potukao sa skupinom sunarodnjaka zbog čega je završio iza rešetaka.

Grčki sud proglasio ga je krivim za težak napad, odupiranje pri uhićenju i pokušaj podmićivanja policije te ga osudio na 21 mjesec zatvora uvjetno.

Maguire je najavio žalbu, a sada je svoju priču otkrio za BBC.

‘Bilo je grozno čuti da sam osuđen. Nisam mogao vjerovati. Ako se ispričate, vjerojatno ste učinili nešto pogrešno. Ne osjećam da sam učinio nešto loše. Ne želim to nikome. Očito je da je situacija bila teška za jedan od najvećih svjetskih klubova. Žalim što sam izložio navijače i klub ovome. Ali nisam učinio ništa loše’, rekao je Maguire pa dodao:

‘Prvo sam pomislio da sam otet. Morali smo kleknuti i podignuti ruke u zrak. Počeli su nas udarati, a onda sam osjetio udarac po nozi i nečiji glas koji mi govori ‘tvoja karijera je gotova’. U tome trenutku sam pomislio kako nema spasa, nisam znao jesu li to policajci ili netko drugi. Pa sam pokušao pobjeći. Bio sam u panici, u strahu, pa bojao sam se za vlastiti život.’



‘Znam šta se dogodilo te noći. Kad pričam o tome, malo se naljutim. Krenut ću dalje jer sam mentalno dovoljno jak’, zaključio je Maguire.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI