PROCURILO DRAMATIČNO PISMO SPLITSKOG HULIGANA: ‘Ljube idem se mlatiti s njih 600…’

screenshot

Naime, I.M. je navodno pisao djevojci iz sobe luksuznog hotela u Beogradu

Kod najmlađeg hrvatskog državljana, 18-godišnjeg huligana iz Splita I.M., koji je sudjelovao u masovnoj tučnjavi na Partizanovoj tribini, navodno su pronašli pismo, tvrdi Blic. Naime, I.M. je navodno pisao djevojci iz sobe luksuznog hotela u Beogradu.

Imam opasan, vrlo opasan dan i zato ti pišem jer tko zna kako će ovo završiti. Dobit ću možda malo batina, ali dat ću ih više, puno više. Organiziralo se nas 150, ali njih će biti i 600. Malo brinem, ali ne odustajem”, stoji u pismu koje nikada nije poslano, već je ostalo uz krevet i bit će uključeno u istragu o neredima na utakmici Partizana i Zvezde koja se igrala prošle srijede.

Policija i tužiteljstvo navodno su analizirali sadržaj pisma iz kojeg bi se moglo zaključiti kako hrvatski državljani nisu u Beograd došli turistički, kao što tvrdi supruga jednog od uhićenih, već kako su organizirano došli tamo.

Srpski mediji imaju nekoliko teorija, tvrde kako su Hrvati unajmljeni kako bi pomogli jednog od frakcija Grobara da vrate prevlast na tribini, tu je i tvrdnja da je u pitanju posao s drogom, novcem, spominje se i moguća upletenost nogometnog menadžera i neisplate provizija kod transfera.

Sve u svemu, Hrvati su zaglavili u Beogradu, odnosno u zloglasnom Okružnom zatvoru, odakle su već navodno primili prijetnje.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI