PROBLEMI ZA RIJEKU: Uoči ogleda s Dinamom Kek ostao bez trojice prvotimaca?

Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Na Rujevicu u subotu stiže Dinamo, a Kek je uvjeren kako će njegova momčad izvući pozitivan rezultat.

Sve što Matjaž Kek želi iz ogleda s Dinamom je pobjeda. Na Rujevicu u subotu stiže Dinamo, a Kek je uvjeren kako će njegova momčad izvući pozitivan rezultat.

“Kada se ujutro probudiš i pročitaš sve silne pozitivne poruke navijača i ljudi u gradu možeš biti ponosan i sretan i znaš da je pred tobom veliki sportski događaj i velika utakmica. Znamo da nam dolazi protivnik kojega moramo respektirati, ali koji kod nas budi strašan motiv i inat. Sigurno je da možemo s velikim samopouzdanjem i hrabrošću doći do cilja, a to je pozitivan rezultat odnosno pobjeda”, kazao je Kek na početku.

“Jedva čekamo da počne utakmica za koju radiš i živiš. Kada se probudiš i vidiš pozitivnu energiju u gradu to je nešto što te čini zadovoljnim što radiš ovaj posao. Utakmica ima veliki psihološki značaj, ali čeka nas još puno utakmica. Ne razmišljamo o utakmici kao završnom činu prvenstva”, kazao je trener Rijeke.

Ipak, javili su se problemi. Kek na posljednjim treninzima nije imao na raspolaganju Bradarića, Maleša i Šofranca, a od prije mu zbog kartona nije dostupan Zuta. “Imam u glavi sve posloženo, ali imamo nekih pitanja o kojima ću odlučivati nakon zadnjeg treninga. Martić ili Vešović na lijevoj strani, a na desnoj mogu igrati Matei, Črnic ili Bezjak. Čanađija posljednje vrijeme dobro izgleda i može uskočiti umjesto Bradarića ako će biti problema”, objasnio je Kek.

Uoči utakmice dosta se pričalo o travnjaku na Rujevici. “Ne znam zašto se toliko govori o našem terenu. Trava se uvijek isto kosi, zalijeva i održava. Mislim da imamo europski teren, a kako su oni igrali u Europi valjda im to neće smetati”, komentira Kek.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI