PRIJELOMNI TRENUCI KARIJERE: Kalinić srušio Juve, a onda je predsjednik kluba otkrio istinu o njegovu transferu u Kinu

Facebook.: Fiorentina: Photo: Gabriele Maltinti

Navijačima bi ovaj transfer, ako se ostvari, mogao dosta teško sjesti jer Kalinić igra sjajno, a u gotovo svim većim utakmicama on je čovjek odluke.

Čelni čovjek Fiorentine, Andrea Della Valle, otkrio je nakon velike pobjede njegova kluba protiv Juventusa, kako bi hrvatski napadač i udarna igla njegova kluba, Nikola Kalinić, uskoro mogao biti prodan u Kinu.

U derbiju 20. kola Serie A, Viole su na svojem Artemio Franchiju svladale Juventus sa 2:1 i to zahvaljujući Hrvatima, Kaliniću i Badelju koji su zabili, odnosno asistirali za pobjedu. No, šef Viola nije mogao eskivirati pitanja o mogućem Kalinićevom odlasku u Kinu. Kineski klub Tianjin opasno je zagrizao za Kalinića, ali Fioretnina se osigurala odštetnom klauzulom od 50 milijuna eura. Tu je i zapelo jer rasipni kineski klub nudi “samo” 45 milijuna eura.

“Piše se i priča o nekim iznosima, ali čini mi se da nisu baš potpuno točni. Morat ću vidjeti što se tu događa i razgovarati s igračem da vidim što on želi”, kazao je Della Valle za Sky Sports.

No, onda je otkrio kako bi transfera ipak moglo biti. “Reći ću samo da bi moglo biti novih pokušaja u sljedećih nekoliko dana”, tajanstveno će Della Valle. Talijanski mediji su ovu izjavu protumačili kao definitivnu Kalinićevu ispisinicu iz kluba.

Navijačima bi ovaj transfer, ako se ostvari, mogao dosta teško sjesti jer Kalinić igra sjajno, a u gotovo svim većim utakmicama on je čovjek odluke. Ove sezone zabio je devet golova u Serie A, a zanimljivo je kako je Juventusu zabio u tri posljednja međusobna okršaja u Serie A.




Nikola Kalinic Goal HD – Fiorentina 1-0… by videosansebastian

Facebook Comments

Loading...
DIJELI