PRIDRUŽILI SE ZLATKU DALIĆU: Anica i Robert Kovač donirali bolnicu u Livnu

Screenshot

Kako bi se pomoglo liječnicima i drugom medicinskom osoblju koje ne raspolaže lijekovima i opremom, u u ožujku su se angažirali livanjski srednjoškolci. Srednja strukovna škola Silvije Strahimir Kranjčević donirala je plastične vizire  livanjskoj Županijskoj bolnici koje su napravili učenici, te su još donirali plastične vizire.

Vapaj je došao i do Anice i Roberta Kovača koji su donirali 20 ooo eura za bolnicu u Livnu. Vijest je objavio jedan od pokretača akcije pomoći bolnici u Livnu Mario Šandrk na svom Facebook profilu.

Objavu prenosimo u cijelosti.

”Pažnja! Pažnja! Savjetujemo da sjednete u svoje naslonjače, jer slijedi BOMBA!!! Pratili su našu priču cijelo vrijeme, prepoznali da je to nešto posebno. Nešto za povijest grada Livna. Da je to nešto novo, iskrena i čista priča. Odlučili su se pridružiti našoj priči, najavili su nam, a danas su obećano i ispunili! Na kakav način? MAESTRALAN!!! Iznos donacije? Boli glava! Tko su oni? Naši ANICA i ROBERT KOVAČ!!! Uspješni, svima nam dobro poznati, ali prije svega veliki ljudi! Hvala Vam, VI ste šlag na kraju naše zajedničke priče. Veselite se ljudi, ispisali smo skupa povijest Livna. Idemo svi skupa: Neka pati koga smeta, Livno je centar svijeta”, napisao je Šandrk.

Ranije je izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić koji je rodom iz Livna, uplatio je novac na račun bolnice za nabavku potrebne opreme za medicinsko osoblje i moguće buduće pacijente zaražene koronavirusom.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI