PRESJEK IGRE DINAMOVIH NOGOMETAŠA

Jurica Galoic/PIXSELL

Prvo poluvrijeme Dinamo nije mogao odoljeti pritisku domaćina.. Norvežani kao da su se u početku dvoumili glede pristupa utakmici nakon čega uzimaju konce utakmice čvrsto u svoje ruke. Stativa i sreća bili su na strani Dinama u 44. minuti. Što bi bilo kad bi bilo…

Drugo poluvrijeme kopija prvoga do pogotka Gojaka.

LIVAKOVIĆ: Koncentriran. Prvi gol mu ne ide na dušu. Oršić je ostao sam između Jensena i Akintole.

LEOVAC: U prvom poluvremenu nedovoljno dobar. Akintolu pokušava zaustvaiti hrvačkim zahvatima. Kroz utakmicu se diže sa ostatkom obrane na kojoj je veliku teret.

PERIĆ: Koliko god bio uporan u čišćenju šesnaesterca lopta je bila upornija. Rosenborg je obranu držao u stisku bez mogućnosti predaha.



DILAVER: Uputio prvi koliko toliko ozbiljan šut Dinama prema golu Rosenborga krajem prvog poluvremena. Da golman ne zaspe. Nervozan.

STOJANOVIĆ: Bolji u nego u prvoj utakmici ali bolji je i Samuel koji ga je nastavio terorizirati.

MORO: Zaradio žuti karton zbog taktičkog prekršaja. Bolje žuti nego gol i 0:2.

ADEMI: Nevidljiv. Glavninu vremena provodi pokrivajući prostor krećući se sa linijom veznog reda.

ORŠIĆ: Nije se uspio sprijateljiti sa loptom. Spor u reakciji kod primljenog gola. Kapetan Norvežana M. Jensen mu se ubacio u prostor.

HAJROVIć: Dobar igrač u evidentnoj krizi. Loša igra prepoznata i nagrađena izmjenom.

GOJAK: Zamijenio Hajrovića i odma promašio najizgledniju prilku za Dinamo. Golman je ostao iza njega ali Amer nije uspio ostati priseban.Nakon toga rašljada!Frustracija i bijes u pogotku kakav se rijetko viđa. Igrač utakmice.

OLMO: Namještao se na udarac no nije uspio pogoditi. Otvarao se ali nije dobivao loptu. Norvežani su ga proučili.Uz Petkovića najopasniji igrač Dinama.

PETKOVIĆ: Raspoložen. Krajem prvog poluvremena fintom na ćevape šalje obranu Rosenborga.

Nenad Bjelica: Kasporovski potez. Gojak umjesto Hajrovića. Šah mat!

Dinamo u četvrtak 29. kolovoza u Monte Carlu očekuje ždrijeb skupina Lige prvaka. Modri su smješten u treći jakosni “šešir”.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI