PREOKRET Hajduk uspio okrenuti utakmicu u Zaprešiću i doći do tri boda u gostima

Davor Javorovic/PIXSELL

Splićani su do pobjede i bodova u za njih uvijek neugodnom Zaprešiću došli preokretom, a u drugom dijelu su nakon što je Inter ostao s deset igrača (isključen Mazalović) zabili dva gola i ubilježili vrijednu 3-1 pobjedu u borbi za treće mjesto.

U prvom susretu 26. kola Prve HNL u Zaprešiću su nogometaši Hajduka svladali Inter s 3-1 (1-1). U ne odveć zanimljivoj utakmici Hajduk je dominirao i zasluženo došao do trijumfa. Hajduk je ostao četvrti s 46 bodova, bodom manje od Osijeka, dok je Inter na osmoj poziciji Prve HNL s 23 boda, sedam bodova više od Splita.
Splićani su do pobjede i bodova u za njih uvijek neugodnom Zaprešiću došli preokretom, a u drugom dijelu su nakon što je Inter ostao s deset igrača (isključen Mazalović) zabili dva gola i ubilježili vrijednu pobjedu u borbi za treće mjesto.
Domaćini su poveli već u 4. minuti nakon nespretne intervencije Tomislava Bašića u svom petercu, a njegov poklon je iskoristio Marko Kolar i lako iz velike blizine zatresao mrežu. Hajdukovi napadi isplatili su se 34. minuti kada se Tomislav Bašić golom iskupio za pogrešku s početka utakmice.
U 67. minuti je branič Intera Tomislav Mazalović unutar jedne minute dobio dva žuta kartona (zbog udaranja laktom), a u 77. minuti je kapetan Hajduka Zoran Nižić iskoristio brojčanu prednost i lijepim udarcem glavom donio prednost Hajduku. U 89. minuti je nakon proigravanja Ercega pobjedu Hajduka potvrdio Frank Ohandza.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI