PREMINUO JEDNOGODIŠNJI SINČIĆ! Velika tuga vrhunskog hrvatskog sportaša i obitelji Možnik

Foto: GuliverImage

Marijo Možnik, dugogodišnji sjajni hrvatski gimnastičar, koji se nakon sportske karijere okrenuo upravljačkom poslu i postao predsjednik Hrvatskog gimnastičkog saveza, objavio je tužne vijesti o smrti malog sina u njegovoj prvoj godini.

“Naš maleni Mateo je 18.2. zaspao i nije se probudio…”, napisao je 36-ogodišnji Možnik u objavi na Facebooku. Dugogodišnji uspješni hrvatski sportaš na svojoj službenoj stranici na Facebooku je dodao: “Hvala svima na podršci koju nam dajete u ovim najtežim trenucima”.

https://www.facebook.com/marijo.moznik/posts/pfbid0tsJD54GQobYPkufJCCjY5qC5N28wnDz4N7nMVJhWvCbekFNBvXjq1r2Qig8KhRJkl

Velika osobna bol pogodila je hrvatskih gimnastičara unatrag desetak godina, osvajača europskog zlata na preči 2015. na Europskom prvenstvu u Montpellieru, srebra tri godine prije toga u istom gradu, svjetske bronce na preči, 2014. na SP-u u kineskom Nanningu, a po njemu naziv nose i elementi na omiljenoj mu gimnastičkoj spravi.

Smrt brata Darija pogodila ga je 2011. zbog, kako je otkriveno kasnije, fibroze srčanog mišića. Bila je to velika obiteljska bol, a dugogodišnji hrvatski gimnastički adut danas je podijelio i nove jako bolne vijesti, sa zahvalom svima koji daju podršku u teškim trenucima…



Facebook Comments

Loading...
DIJELI