PREMIER LIGA: Bilićev West Ham poražen kod Hulla, Chelsea na svom terenu izgubio od Crystal Palacea

wikimedia commons

Iako je Bilićeva momčad prva povela, u 18. minuti golom Andyja Carrolla, u drugom poluvremenu uslijedio je preokret i golovima Andrewa Robertsona (53) i Andree Ranocchije (85) Hull City je došao do pobjede.

Opet nadolaze teški dani za hrvatskog trenera Slavena Bilića koji vodi engleski West Ham. Naime, u 30. kolu engleske Premier lige Hull City, koji se bori za opstanak, na svom terenu protiv Bilićeva West Hama slavio je s 2-1. Makar je Bilićeva momčad prva povela, u 18. minuti golom Andyja Carrolla, ali u drugom poluvremenu uslijedio je preokret i golovima Andrewa Robertsona (53) i Andree Ranocchije (85) Hull City je došao do pobjede. Nakon četvrtog uzastopnog poraza West Ham je ponovno u opasnoj situaciji, samo šest bodova iznad zone ispadanja.
Najveće iznenađenje ipak j eporaz Chelsea na svom terenu i to protiv Crystal Palacea. Zadnji poraz momčad trenera Contea doživjela je još 4. siječnja u srazu s Tottenhamom (0-2). Sada im je uzeo mjeru Crystal Palace, pobijedivši s 2-1. Već u 5. minuti Cesc Fabregas dovodi u vodstvo domaćine, ali ubrzo je uslijedio potpuni preokret. Wilfried Zaha u 9., a Christian Benteke u 11. minuti zabijaju za Crystal Palace, koji je vodstvo 2-1 zadržao unatoč deset minuta sudačke nadoknade. Crystal Palaceu su ovi bodovi jako bitni u borbi z aostanak u Premier ligi.
Pogocima Erica Diera (66) i Son Heung-Mina (77) Tottenham je u gostima dobio Burnley sa 2-0, te je samanjio zaostatak za Chelseajem na sedam bodova. Craig Shakespeare, koji je na trenerskoj klupi naslijedio Claudija Ranierija, upisao je četvrtu uzastopnu prvenstvenu pobjedu sa Leicesterom, koji je dobio Stoke sa 2-0 golovima Ndidija (25) i Vardyja (47).

Facebook Comments

Loading...
DIJELI