Potresna ispovijest predsjednika Hajduka, doživio je velike udarce: ‘Pitaju me zašto se ne smijem…’

Foto: Ante Cizmic / CROPIX

Predsjednik Hajduka Lukša Jakobušić gostovao je na 22. izdanju KONferencije, događaja na kojem je sudjelovao u panelu “Neuspjehom do istine”. Na panelu je govorio o svojim iskustvima i neuspjesima koji su ga ultimativno doveli do pozicije predsjednika Hajduka.

“Svi neuspjesi, uglavnom se ne znaju, nisu vidljivi, meni to odgovara, ali to me sve dovelo do ovoga. Nisam nikad mislio da ću biti predsjednik Juga, iako sam želio. Za Hajduk nisam ni mislio, ni želio, nisam mislio da bih mogao doći u tu poziciju”, rekao je Jakobušić pa se prisjetio kad se njegova obitelj prehranjivala od humanitarne pomoći.

Karoglan morao odgovoriti na škakljivo pitanje: Uslijedio je trenutak napetosti, pa zanimljiv odgovor

“To je bilo 92/93, čekaš red za hranu tri puta tjedno. U jednom trenutku imaš sve pa sve izgubiš. Mi Slobodnu nismo kupovali, bila je skupa. Zato danas kupujem sve novine i sve čitam. Imam dva sina, jednog od 18, drugog od 26 godina. Otac mi je rekao da upišem fakultet u Dubrovniku jer nije bilo novaca za otići u drugi grad”, prisjetio se Jakobušić.Moderator konferencije je okupljenima otkrio da je Jakobušić imao i trećeg sina koji je preminuo te da je stariji sin u rujnu ove godine doživio tešku nesreću nakon pada s motora, a to nitko od njegovih suradnika nije znao.

“Pitaju me zašto se ne smijem. Ne smijem se”, odgovorio je Jakobušić s knedlom u grlu, prenosi Dalmatinski portal.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI