POTRESNA ISPOVIJEST LEGENDARNOG EDUARDA: ‘Odbacili su me, a mogao sam im donijeti milijune’

screenshot

Bivši hrvatski reprezentativac Eduardo da Silva, stigao je uz Poljsku Legiju prije godinu dana, ali nažalost nije ostavio baš neki trag. Bivši golgeter Dinama, Arsenala i Šahtara igrao je pod trima trenerima, Romeom Jozakom, Deanom Klafurućem i Ricardom Sa Pintom, ali nitko ga nije pretjerano koristio.

Odigrao je samo 11 utakmica i postigao tek jedan pogodak. Popularni Dudu otkrio je poljskim novinarima što je pošlo po zlu.

Prvih nekoliko mjeseci nije bilo toliko loše. Znam da su me ljudi gledali kroz ono što sam napravio u prošlosti. Igrao sam za velike klubove i zabio puno golova. A ovdje? Siguran sam da prvi put karijeri nisam zabio u deset utakmica zaredom. I za mene je to bilo iznenađenje. No, svoju bih situaciju usporedio s Olivierom Giroudom. Ni on nije postigao gol za Francusku na Svjetskok prvenstvu, a osvojio je naslov”, rekao je Eduardo tamošnjim medijima.

Kad sam dolazio u klub, ispričao sam im o svojem iskustvu i sposobnosti da jednim dodirom donesem milijune eura. To je dodir ili dodavanje koje nas mogu uvesti u Europsku ligu i čak Ligu prvaka. No, trener Dean Klafurić nije mi dao šansu. Nakon toga za trenera je došao Sa Pinto koji me nakon dva treninga vratio u momčad. No ubrzo sam ispao s liste igrača koji mogu nastupati u ligi”, ispričao je Dudu.

Što će dalje?



Sada živim u Rio de Janeiru. Uzeo sam pauzu od nogometa i ovdje posložio život. No želio bih se vratiti nakon nekoliko mjeseci pauze. Pronaći ću klub u Riju i još malo igrati ovdje”, veli Eduardo.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI