POTPUNO NEOČEKIVANO! RAKITIĆ OSVANUO NA NASLOVNICI UGLEDNOG MEDIJA! Ovo je pravi šok!

screenshot

Hrvatski reprezentativac ovih je dana sve češće glavna tema brojnih španjolskih i talijanskih medija. Situacija je otprilike ista kao i ona Modrićeva ljetos. Hrvat će na kraju sezone vjerojatno napustiti Barcelonu jer traži novi i bolji ugovor, a Barcelona mu ga ne želi ponuditi, iako su na početku sezone obećali drugačije.

Kazali smo da je situacija slična Modrićevoj jer gotovo i jest. I Modrić se nije mogao dogovoriti s klubom, kao niti Rakitić, a u ovom slučaju uzurpator je baš Inter, koji je ljetos naganjao Modrića do zadnjeg dana prijelaznog roka.

Meta je sada Rakitić, a zbog toga je osvanuo na naslovnici Gazzette dello Sport koja otkriva kako su generalni direktor Intera Giuseppe Marotta i njegova desna ruka Piero Ausilio bili na pregovorima u Barceloni.

Inter je za Rakitića ponudio 35 milijuna eura, a Barcelona ga je odlučila prodati za 45 milijuna eura. Talijani su uvjereni da će se Inter cjenkati i na kraju spustiti odštetu na 40 milijuna eura.

Inter nudi Rakitiću trogodišnji ugovor s plaćom većom od 5.5 milijuna eura, koliko trenutno zarađuje u Barceloni.



Ranije je predsjednik Barcelone Josep Bartomeu najavio pregovore s Rakitićem oko novog ugovora, no rekao je da u ovom trenutku klub ne može ispuniti zahtjev hrvatskog veznjaka.

“S Ivanom redovito razgovaram, kao i sa svim igračima. Ako ne razgovaramo, tu su poruke. Volim imati kontakt s igračima, uvijek razgovarajući o obiteljskim temama, nikada ne ulazeći u nogometne teme, za takve stvari je tu trener Ernesto Valverde”, rekao je Bartomeu u intervjuu za španjolsku radijsku postaju Cope.

“Ranije smo govorili o ograničenom proračunu, o uvjetima koji su trenutačno jako teški. Ivan zna da ćemo, kada klub bude imao novi financijski kapacitet, sjesti i razgovarati. Vidjet ćemo o čemu ćemo razgovarati, no sjest ćemo i pričati kada budemo imali financijske mogućnosti. To sada nije slučaj pa možemo razgovarati samo o nogometu”, naglasio je.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI