POTPUNO JE UKRAO SHOW: Mamić u Mostaru napravio scenu! Klanjao se jednom čovjeku, a nije slučajno da ga prati jedan nadimak

Foto: Nikola Vilic/CROPIX

Zdravko Mamić u svojem bijegu od odlaska u zatvor u Hrvatskoj povremeno obilazi nogometne utakmice u BiH, slično kao i njegov brat. Sinoć je viđen na prvoj utakmici pretkola Lige prvaka u  Mostaru između Zrinjskog i i moldavskog Šerifa iz Tiraspola. Uzvratna utakmica igrat će se  u glavnom gradu Kišnjevu za šest dana kada će se odlučiti pobjednik ovog pretkola.

Šerifu do daljnjega nije dozvoljeno igranje europskih utakmica u svojem Tiraspolu, gradu koji je u moldavskoj odmetnutoj regiji Transnistriji, a riječ je o dijelu zemlje u blizini granice s Ukrajinom u kojoj mjesecima traje rat. Momčad koju s klupe vodi nekadašnji hrvatski reprezentativac Stjepan Tomas će se, tako, morati snaći kao privremeni domaćin u drugom gradu.

Kako golova i velike igre nije bilo glavna priča večeri bio je Zdravko Mamić koji je utakmicu pratio iz VIP lože stadiona. Dolazak bivšeg Dinamovog izvršnog predsjednika na stadion privukao je pažnju, a Zdravko Mamić se svojim potezom pobrinuo da ga se itekako primijeti.

U loži je bio sa svojim odvjetnikom Zdravkom Rajićem, a fotografi su ga na stadionu Pod Bijelim brijegom u Mostaru snimili kako pada u zagrljaj svojeg odvjetnika Zdravka Raića, poslije naklona koji je iznenadio mnoge koji su to vidjeli.

Rajića bosanskohercegovački mediji nazivaju ‘đavoljim odvjetnikom’ te je na glasu kao onaj koji na sudu – ne gubi.Facebook Comments

Loading...
DIJELI